VESTI FK Čukarički

Remi Čukaričkog sa Slogom u prvom prijateljskom meču na Zlatiboru--

Remi Čukaričkog sa Slogom u prvom prijateljskom meču na Zlatiboru

Čukarički – Sloga 1:1 (1:0)

Teren: Švajcarija na Zlatiboru. Gledalaca: 50. Sudija: Novica Anđelovski (Kačarevo). Strelci: 1:0 – Kajević u 35, 1:1 – Anđelković u 50. minutu.

ČUKARIČKI: Belić, Stevanović, Puškarić, Ostojić, Veličković, Docić, Kovač, Savić, Kajević, Vidosavljeivić, Rakonjac. Drugo poluvreme: Mićović, Šapić, Ćirković, Dilan, Đorđević, Ndaje, Nikčević, Tošić, Fratrović, Rubežić, Terzić.

SLOGA: Andrijanić, Račić, Mihajlović, Andrić, Vidović, Todorić, Kruševac, Petković, Čamagić, Moses, Anđelković. Igrali su još: Pantović, Gušani, Čolić, Vuković, Markiš, Savić, Kojić, Filipović, Jovanović, Đokić, Babić.

U prvoj utakmici od početka priprema Čukarički je odigrao nerešeno sa noivm članom Prve lige Srbije Slogom iz Kraljeva 1:1. Trener Aleksandar Veselinović tražio je rivala više na pripremama na Zlatiboru, s obzirom da su u Beogradu zbog pogoršane epidemiološke situacije otkazani susreti protiv IMT-a i Zvezdare.

Mogao je Čukarički do vođstva u 20. minutu, jedan od najboljih na terenu Kovač je sjajno poveo napadali se centafor Brđana Rakonjac nije najbolje snašao u odsutnom trenutku. Samo dva minuta kasnije odličan napad kreirao je Vidosavljević, a Kovač je šutirao pokraj gola Kraljevčana.

Odličnu šansu Čukarički je imao u 27. minutu. Najpre je golman Sloge odbranio udarac Vidosavljevića, a potom je loptu sa gol linije izbacio Andrić, posle šuta Rakonjca. Ali, u 35. minutu Čukarički je napokon načeo borbenog rivala. Kovač je odlično proigrao Asmira Kajevića, koji je prošao pored odbrane Sloge, a onda je preciznim udarcem pogodio gornji ugrao protivničkog gola.

Već na početku drugog poluvremena, Sloga je uspela da izjednači. Kraljevčani su iskoristili grešku odbrane Čukaričkog, Anđelković je dobio duel sa Rubežićem, a potom je rutinski savladao Mićovića. U tom duelu mladi štoper je povredio koleno, pa je već u 52. minutu morao da izađe van terena, a Čukarički je nastavio meč sa desetoricom. Do kraja meča igralo se izuzetno oštro, sa malim brojem prilika za gol.

Komentari (0)

Napiši Komentar