VESTI FK Čukarički

Sambu Sisoko potpisao ugovor sa Čukaričkim--

Sambu Sisoko potpisao ugovor sa Čukaričkim

Poslednjeg dana prelaznog roka Čukarički je angažovao pojačanje na poziciji defanzivnog veznog, iz belgijskog Kortrajka na pozajmicu sa pravom otkupa stigao je Sambu Sisoko. Ovaj momak je rođen 29. juna 2000. godine u Maliju, gde je počeo karijeru u tamošnjem timu USFAS Bamako.

Potom je nastupao u još jednom timu iz ove zemlje, Đolibi, a od sezone 2020/21 član je Kortrajka. Za belgijski tim odigrao je 18 utakmica, od toga četiri ove sezone. Prethodno je na Banovo brdo, takođe iz Kortrajka na pozajmicu sa pravom otkupa stigao Gambijanc Muhamed Badamosi. Napadač Čukaričkog je trenutno prvi strelac Super lige Srbije, posle 11 kola postigao je devet golova.

- Odlaskom Srđana Mijailovića otvorilo se mesto na poziciji defanzivnog veznog igrača. Tražili smo igrača koji bi mogao da nam donese dodatni kvalitet, a zahvalni smo i agentu Milošu Mariću, koji nam je već ranije pomogao oko dovođenja Badamosija. I Sisoko dolazi na pozajmicu sa pravom otkupa, biće u konkurenciji već za predstojeći meč protiv Voždovca - kazao je Vladimir Matijašević, sportski direktor Čukaričkog.

Komentari (0)

Napiši Komentar