VESTI FK Čukarički

Šarac: Malo je čudno što naši konkurenti igraju dva sata kasnije...--

Šarac: Malo je čudno što naši konkurenti igraju dva sata kasnije...

Posle obaveza u polufinalu Kupa, fudbalere Čukaričkog očekuje nastavak takmičenja u Super ligi.

Naš tim, koji je u jeku borbe za mesto koje vodi u Evropu, u nedelju od 17.00 časova gostuje Napretku iz Kruševca, a pomoćni trener Dragan Šarac izneo je svoja očekivanja pred meč.

- Još dva kola su ostala do kraja šampionata i potrudićemo se da se domognemo mesta koje vodi u Evropu. Najpre, eto, imamo gostovanje protiv Napretka koji je dobar i kvalitetan tim. Tim koji u svojim redovima ima sjajne igrače. Nema sumnje da nas očekuje težak meč i moraćemo dobro da se pomučimo kako bi došli do bodova. Dodao bih i to da su igrači dosta ispražnjeni nakon meča sa Partizanom - rekao je Šarac koji se osvrnuo i na povređene igrače: 

- Kopitović je povređen, Kajević je takođe pod znakom, dok ne možemo da računamo ni na Mudrinskog. Imamo te kadrovske probleme, ali svaki igrač koji izađe na teren daće svoj maksimum. U to sam siguran.

Imao je Šarac i komentar na to što Spartak i Radnički, dva direktna konkurenta za Evropu, svoj meč igraju dva sata kasnije. Iako je sam finiš šampionata...

- Malo je čudno to što oni svoj meč igraju dva sata posle nas. Do sada su se dva poslednja kola uvek igrala u isto vreme, dok je ovo prvi put da nije tako - jasan je Šarac

Komentari (0)

Napiši Komentar