VESTI FK Čukarički

Saša Ilić: Igra koju je Čukarički pokazao u Novom Pazaru daleko je od onoga što očekujem!--

Saša Ilić: Igra koju je Čukarički pokazao u Novom Pazaru daleko je od onoga što očekujem!

Čukarički je u odloženom meču drugog kola Super lige Srbije odigrao nerešeno na gostpovanju u Novom Pazaru (2:2). Domaćin je bio bliži prvom trijumfu protiv Brđana u elitnom karavanu posle 2016. godine, kad je inače zabeležio i jedinu pobedu u duelima protiv Čukaričkog u Super ligi Srbije.

- Na kraju meča ispostavilo se da je Novi Pazar imao za čim da žali više od Čukaričkog. Kad u utakmicu ne uđemo onako kako smo se dogovorili, moramo da trpimo posledice – iskren je bio na startu razgovora Saša Ilić.

Nije želeo šef stručnog štaba belo-crnih da analizira pojedine detalje sa meča na Gradskom stadionu u Novom Pazaru, ali je lako pronašao uzroke zbog kojeg njegov tim nije došao do očekivana tri boda.

- Nismo odigrali na nivou na kom je trebalo, nismo imali ni neku želju ni agresivnost, a znali smo da će tako igrati Novopazarci. Nošeni publikom, došli su do prednosti od 2:1, imali su još nekoliko prilika, posebno na kraju meča kad smo jurili rezultat. Pomislili smo da možemo i da pobedimo, moglo je skupo da nas košta i da izgubimo 3:2... – kazao je Ilić.

Nije Ilić tražio bilo kakve alibije za izuzetno lošu igru u većem delu susreta u Novom Pazaru, a domaćinu je čestitao na osvojenom bodu.

- Jednostavno je, ono što je Čukarički pokazao u Novom Pazaru daleko je od onoga što očekujem! Domaćinu bih još jednom da čestitam na gostoprimstvu, a njihovim igračima na fer i korektnoj igri.

Raspored je takav da će Novi Pazar već u ponedeljak (15 časova) gostovati Čukaričkom na Banovom brdu, ovoga puta u okviru redovnog, 17. kola Super lige Srbije.

- Moramo u meč da uđemo sa daleko boljim pristupom, od prvog minuta. Sa daleko većom željom, energijom, u protivnom biće nam izuzetno teško. Novi Pazar se pokazao kao dobar rival, izvukli su maksimum u tom trenutku, ponavljam možda su mogli i više. Sada sledi nova utakmica, prethodnu ćemo analizirati, na nama je da u kratkom vremenskom intervalu ispravimo greške, kojih je bilo na pretek.

U Novom Pazaru je zbog povrede još u 13. minutu meča teren napustio kapiten Marko Docić, tokom susreta na povrede su se požalili Bojan Roganović i Asmir Kajević.

- Ostaje nam da vidimo danas u kakvom su stanju i ko će od njih biti spreman za meč u ponedeljak protiv Novog Pazara. U međuvremenu ostali smo i bez Stefana Kovača, koji je zaradio četvrti žuti karton u sezoni. Ali, Čukarički ima veliki fond kvalitetnih igrača, na nama je da pronađemo najbolju moguću kombinaciju za predstojeći meč.

Bili su belo-crni lišeni usluga nekoliko momaka koji su nosili dres mlade reprezentacije Srbije do 21 godine, Novaka Mićovića, Jovana Lukića i Alekse Jankovića, Bojan Roganović je bio sa Omladinskom selekcijom, dok je Milan Savić nosio dres mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine.

- Svi oni će konkurisati za sastav u duelu protiv Novog Pazara. Videćemo u predstojećim danima koliko su duga putovanja i mečevi koje su igrali, uz naravno odsustvo sa naših treninga, uticali na te momke. Imamo još dva dana da se spremimo, ali bez obzira ko će na teren, pristup meču mora da bude daleko bolji – upozorio je Saša Ilić, šef struke trećeplasiranog tima Super lige Srbije.

Komentari (0)

Napiši Komentar