VESTI FK Čukarički

Šestica Čukaričkog protiv Dinama za šestu pobedu u Super ligi--

Šestica Čukaričkog protiv Dinama za šestu pobedu u Super ligi

Čukarički – Dinamo 6:1 (1:0)

Strelci: 1:0 – Stojanović u 36, 2:0 – Tedić u 50, 3:0 – Puškarić u 53, 4:0 – Stojanović u 55, 5:0 – M. Stevanović u 58, 5:1 – Dimitrov u 62, 6:1 – Zorić u 63. minutu.

Stadion na Banovom brdu. Gledalaca: 300. Sudija: Lazar Tripković. Pomoćnici: Ivica Stojanović i Goran Beljin. Žuti kartoni: N. Đurić, Pavišić, Đurišić (Dinamo).

ČUKARIČKI: N. Stevanović, M. Stevanović, Kopitović, Puškarić, Bogosavac, Đorđević (od 19. Kajević), Docić, Ovusu (od 64. Aleksić), Stojanović, Zorić, Tedić (od 66. Bojić).

DINAMO: Lakić (od 16. U. Đurić), Onimisi, Vukajlović, Dimitrov, Suraka, Nedeljković, N. Đurić (od 46. Propadalo), Gašić, Stojković (od 60. Đurišić), Antić, Pavišić.

Trener Čukaričkog Simo Krunić napravio je jednu prinudnu izmenu, povređenog Birmančevića odmenio je reprezentativac Crne Gore Darko Zorić, a ovoga puta prednost u napadu dobio je Slobodan Tedić.

Od starta meča domaćin je imao inicijativu. Prvu šansu Čukarički je imao već u drugom minutu, Bogosavac je odlično proigrao Tedića, ovaj je ušao u šesnaesterac, tražio je Stojanovića, koji je za malo zakasnio na petercu.

U 12. minutu fantastična akcija Brđana. Bogosavac je krenuo sa 25 metara od svog gola, prešao je na protivničku polovinu, potom maestralno proigrao Đorđevića, kojem je šut sa 15 metara odbranio Lakić. U toj situaciji povredili su se i golman Dinama, ali i vezista Čukaričkog Đorđević, obojica su morala da budu zamenjena.

U igru je kod domaćih ušao Asmir Kajević. Sjajnu priliku imali su Vranjanci posle kornera u 20. minutu, šutirao je Gašić glavom, Stevanović je odlično odbranio, lopta se odbila na nogu Suraki, ali je golman Čukaričkog još bolje intervenisao. Dobru priliku Čukarički je imao u 27. minutu, Kajević je odlično centirao sa desne strane, a Stojanović šutirao glavom, no Đurić je izbio loptu u korner.

Tri minuta kasnije lepa akcija Stojanovića i Docića posle kornera, ovaj prvi je šutirao sa 20 metara, ali je jedan gostujući igrač u poslednjem trenutku izbio loptu. Čukarički je poveo u 36. minutu. Docić je dodao loptu do Ovusua, koji je na desnoj strani ušao u šesnaesterac, sjajno je uočio Stojanovića i uputio mu povratni pas, a ovaj je lako poslao loptu u mrežu Vranjanaca – 1:0.

U 44. minutu odlično je slobodan udarac sa skoro 30 metara izveo Docić, ali je Đurić još bolje intervenisao. Posle samo pet minuta u drugom poluvremenu Čukarički je duplirao prednost, Miladin Stevanović je odlično centrirao, a Tedić glavom matirao Đurića – 2:0.

Samo tri minuta kasnije i treći pogodak na meču. Najpre je šutirao Zorić, golman Đurić je odbranio, lopta se ponovo odbila do reprezentativca Crne Gore, koji je potom pogodio prečku, a sve je odlično ispratio Puškarić, zatresao je mrežu Vranjanaca – 3:0.

Već u 55. minutu još jedan gol Čukaričkog, drugi Luke Stojanovića. Bila je to odlična kontra, Ovusu je mogao da šutirao, ali je bio nesebičan, uposlio je Stojanovića, koji je lako ubacio loptu u tada već nebranjenu mrežu – 4:0.

Fantastično je igrao Čukarički u tim trenucima, pa je već u 58. minutu postigao i peti pogodak. Docić je ubacio loptu iz slobodnog udarca, posle loše intervencije odbrane gostiju Miladin Stevanović je lako ubacio loptu u mrežu Vranjanaca – 5:0.

Neopreznost u odbrani domaćih kaznio je Dimitrov, koji je lako savladao Nemanju Stevanovića u 62. minutu, ali je samo minut kasnije uzvratio Čukarički. Kajević je lepo pronašao Zorića, koji je napravio dar-mar u odbrani Dinama, a potom je sa sedam metara zakucao loptu u gol Vranjanaca – 6:1.

Na novu priliku čekalo se sve do 81. minuta, šutirao je Stojanović sa 20 metara, ali je Đurić odlično intervenisao i izbio loptu u korner. Dva minuta kasnije odličnu priliku je imao Aleksić, posle dodavanja Stojanovića, prebacio je golmana, ali je lopta otišla za malo pored gola Vranjanaca.

Komentari (0)

Napiši Komentar