VESTI FK Čukarički

Skupljač lopti sa meča Čukarički - TSC gost Brđana na meču protiv Crvene zvezde-MihailoLjumović-

Skupljač lopti sa meča Čukarički - TSC gost Brđana na meču protiv Crvene zvezde

Scena sa meča Lige šampiona između Totenhema i Olimpijakosa, kad je „skupljač lopti“ pored terena hitro reagovao i pomogao Pevcima da postignu izjednačujući pogodak, oduševila je jednog od najboljih trenera sveta, Žozea Murinja. Vicešampion Evrope je, posle akcije u kojoj je učestvovao ovaj dečak, izjednačio na 2:2, do kraja meča slavio je trijumf protiv grčkog šampiona od 4:2.

Slična scena dogodila se na Banovom brdu, u još bitnijem trenutku nego što je to bilo na novootvorenom velelepnom stadionu Totenhema. U 88. minutu duela protiv TSC-a, Čukarički je imao korner. Odbrana gostiju je posle ubacivanja iz ugla izbila loptu u aut, a dečak pored aut linije je imao drugu kod sebe, odmah je dodao prvotimcu Čukaričkog. Posle auta lopta je došla do Asmira Kajevića, koji je imao sasvim dovoljno vremena da se namesti za centaršut, dok su igrači tima za Bačke Topole shvatili da je igra nastavljena, a Milutin Vidosavljević je postigao pobedonosni gol.

Dečak koji je na taj način dao ogroman doprinos trijumfu Čukaričkog je 15-godišnji Mihailo Ljumović, trenutno je u mlađim kadetima Brđana, pod komandom trenera Momira Milete. Prvotimci belo-crnih i stručni štab osetili su potrebu da se zahvale dečaku za hitru reakciju, pa je on bio gost na večeri u Hotelu M, gde mu je kapiten Marko Docić u ime ekipe uručio potpisan dres. Mihailo će biti i gost prvog tima Čukaričkog na utakmici protiv Crvene zvezde na stadionu „Rajko Mitić“, u nedelju od 15 časova, a put stadiona krenuće zajedno sa ekipom, klupskim autobusom.

Komentari (0)

Napiši Komentar