VESTI FK Čukarički

Talentovani štoper Vojin Serafimović produžio ugovor sa Čukaričkim-VojinSerafimović-

Talentovani štoper Vojin Serafimović produžio ugovor sa Čukaričkim

Čukarički je produžio ugovor sa Vojinom Serafimovićem, jednim od najtalentovanijih momaka iz Omladinske škole. Mladi štoper je imao ugovor na dve godine, a potpisao na još godinu dana.

- Vojin je jedan od momaka koji su prilično napredovali u prethodnom periodu. U Čukaričkom je već duže vreme, tačnije od 2018. godine. U međuvremenu igrao je i u reprezentativnim kategorijama, pokazao je zavidan potencijal. Ima sjajnu levu nogu, igra na deficitarnoj i vrlo traženoj poziciji. Ako nastavi da se razvija u ovom smeru, očekujemo da ga vrlo brzo vidimo u prvom timu – kazao je Milovan Sikimić, koordinator Omladinske škole Čukaričkog.

Serafimović sa velikim uspehom igra na poziciji štopera u omladincima belo-crnih, pre samo godinu dana potpisao je stipendijski, a potom i profesionalni ugovor, koji je sada produžen.

- Želeo bih da se zahvalim i porodici ovog momka, koja ima veliko poverenje u Čukarički. Pored neospornih igračkih kvaliteta i velikog potencijala, Serafimović je i sjajan momak, a to je takođe stvar na koju obraćamo veliku pažnju tokom razvoja dečaka koji prolaze kroz našu Omladinsku školu. Vojin ima sve preduslove da postane vrhunski štoper, ponavljam, očekujem da ga uskoro vidimo na pripremama prvog tima – zaključio je Sikimić.

Komentari (0)

Napiši Komentar