VESTI FK Čukarički

Tradicionalna anketa „Novosti”: Miroslav Bogosavac u timu godine!-MiroslavBogosavac-

Tradicionalna anketa „Novosti”: Miroslav Bogosavac u timu godine!

„Večernje novosti” su po 48. put u tradicionalnoj anketi „Kapiteni biraju fudbalera godine” proglasili najbolje srpske fudbalere u inostranstvu i Super ligi. Što se tiče domaćeg šampionata, u timu godine je i jedan fudbaler Čukaričkog, levi bek Miroslav Bogosavac.

Podsetimo, Bogosavac je već dobio individualno priznanje, u izboru Zajednice Super lige i TV Arenasporta takođe je bio u timu godine, tamo mu je društvo pravio Slobodan Tedić, koji je proglašen za najperspektivnijeg igrača domaćeg šampionata.

U idealnom timu Super lige, po anketi Novosti, najviše je igrača Crvene zvezde: Borjan, Stojković, Jovančić, Krstičić i Ben su bili neprikosnoveni na svojim pozicijama, Savić i Degenek su dobili isti broj bodova za mesto jednog štopera (drugi je Nemanja R. Miletić), kao i Marin sa partizanovcima Danilom Pantićem i Markom Jankovićem za poziciju u veznom redu. Pored najbolje igrača Super lige Alekse Vukanovića, koji je uvršćen najviše puta (12), status u ekipi godine izborili su i bivši prvotimac Čukaričkog Nikola Drinčić (Radnički Niš) i već pomenuti Miroslav Bogosavac, koji je dobio devet glasova kapitena superligaških timova.

Komentari (0)

Napiši Komentar