VESTI FK Čukarički

Trijumf omladinaca u Subotici, remi kadeta u derbiju kola, osmica mlađih kadeta--

Trijumf omladinaca u Subotici, remi kadeta u derbiju kola, osmica mlađih kadeta

Omladinci Čukaričkog ostvarili su važan trijumf na severu Srbije, izabranici Pavla Delibašića bili su bolji od Spartaka. Duel u Subotici rešio je golom u 45. minutu Uroš Miladinović. Isti igrač je u 72. minutu dobio drugi žuti karton, ali su Brđani sa desetoricom igrača izdržali do kraja. Belo-crni su ostali na trećoj poziciji, a naredni meč igraće kao domaćini protiv Mačve na stadionu BASK-a.

Kadeti su u derbiju kola ugostili Vojvodinu, u tom duelu nije bilo pobednika. Ekipa Momira Milete povela je u 53. minutu golom Nikše Delišabića, ali je sedam minuta kasnije Kostadinović postavio konačan rezultat – 1:1. Kadeti su trenutno četvrti, a u narednom duelu gostovaće Spartaku u Subotici. Mlađi kadeti su nastavili sjajan niz, ostvarili su i desetu pobedu u isto toliko mečeva.

Ekipa Lazara Popovića bila je ubedljiva na gostovanju IMT-u, slavila je sa 8:0, a golove su postizali Mihajlo Cvetković u 10. i 38, Stefan Đorđević u 39, Dimitrije Janković u 59, Mateja Prokopijević u 60, Miloš Bakić u 63, Uroš Tegeltija u 75. i Danilo Vlašković u 79. minutu.

Mlađi pioniri pod vođstvom Aleksandra Tomovića izgubili su u gostima od Olea sa 1:0, gol odluke postigao je Vranković u petom minutu. Generacija momaka rođenih 2009. godine bila je ubedljiva u gostima protiv Bežanije, golove su postizali Nikola Stojaković u 7, 9. i 12, Uroš Dragišić u 15, Andrej Živković u 53. i Marko Savić u 63. minutu, dok je čast domaćih spasao Bojić.

Petlići su takođe slavili, u gostima su bili bolji od ekipe T6 Nika sa 4:1. Golove za ekipu Darija Vukote postizali su Danilo Fekete u 18, Lazar Perić u 26, Lazar Milić u 42. i Nemanja Mitrić u 45. minutu.

Komentari (0)

Napiši Komentar