VESTI FK Čukarički

Trojica igrača Čukaričkog dobila pozive za mladu reprezentaciju Srbije, dvojica debituju-StefanVeličković,VeljkoBirmančević,AleksandarĐorđević-

Trojica igrača Čukaričkog dobila pozive za mladu reprezentaciju Srbije, dvojica debituju

U klub sa vrha ulice Beogradskog bataljona stigli su pozivi za još trojicu igrača, koji će imati obaveze u reprezentativnim selekcijama. Radi se o mladoj selekciji Srbije (do 21 godine), a pozive su dobili Aleksandar Đorđević, Veljko Birmančević i Stefan Veličković.

Ovoga puta na spisku nema standardnih članova selekcije Orlića Miroslava Bogosavca i Miladina Stevanovića, s obzirom da je selektor Goran Đorović odlučio da u prijateljskim mečevima protiv Crne Gore i Makedonije, 15. i 16. novembra pruži šansu i nekim drugim igračima. Đorđević je već dobijao pozive u prethodna dva okupljanja, a debitovao je u duelu poslednjeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Jermenije. Birmančević i Veličković će biti debitanti u selekciji Orlića.

– Iskreno, malo me je iznenadio poziv, nisam očekivao, ali sam počastvovan. Ispostavilo se da dobre partije u dresu Čukaričkog nisu promakle selektoru, kojem sam zahvalan zbog poziva. Nastupao sam prethodno u mlađih reprezentativnim kategorijama, sada sam prvi put u selekciji do 21 godine. Biće tu i saigrači iz luba, Đorđević i Birmančević, lakše je sa njima. Naravno, svi ostali momci u selekciji Srbije su sjajni igrači, verujem da neće biti problema da se uklopim – kazao je Stefan Veličković, asistent Mudrinskom za gol u remiju protiv Partizana.

Komentari (0)

Napiši Komentar