VESTI FK Čukarički

Ukrajinci bolji od Čukaričkog, zatajila realizacija--

Ukrajinci bolji od Čukaričkog, zatajila realizacija

Čukarički – Zarija 1:3 (1:1)

Teren: u Lumbušu. Gledalaca: 30. Strelci: Kočergin u 28 i 49, Timčuk u 75. minutu za Zariju, Docić u 40. (iz jedanaesterca) u 40. minutu. Žuti kartoni: Komčenovski (Zarija).

ČUKARIČKI: Belić, Stevanović, Kopitović, Puškarić, Bogosavac, Ovusu, Docić, Drinčić, Belaković, Vidosavljević, Bojić. Igrali su još: Kamenović, Šošević, Crnomut, Šarić.

ZORIJA: Luis Felipe, Silas, Arauho, Arveladze, Čeberko, Karavaev, Kočergin, Komčenovski, Opanasenoko, Prima, Svatok, Vernudub. Igrali su još: Čuvajev, Čečer, Hordienko, Timčuk, Rafael, Šalfejev, Karatin.

Čukarički je poražen od ukrajinske Zarije (3:1), uprkos dobroj igri u prvom delu meča, bio je ovo ujedno četvrti poraz u pet mečeva izabranika Sime Krunića, Bolju igru, a pre sveg nekoliko fenomenalnih šansi, Brđani nisu uspeli u prvom poluvremenu da pretvore u golove.

Miladin Stevanović zapretio je u 20. minutu, a zatim je Bogosavac uposlio Belakovića, međutim vezista Čukaričkog šutirao je pored gola, Ovusu je iskosa sa desne strane fenomenalno šutirao, ali se istakao još boljom odbranom golman Zarije.

Kad se šanse ne iskoriste obično seli kazna, a upravo se to desilo, igračima Čukaričkog. Jedna lopta upućena sa centra igrališta, preletela je Kopitovića, na pravom mestu našao se Kočergin i savladao rutinski u situaciji jedan na jedan Belića.

Novi peh posle primljenog gola zadesio je Brđane, jer se povredio najstandardniji defanzivac Darko Puškarić, a njega je zamenio mladi Kamenović. Nisu, međutim gubili ritam igrači Čukaričkog, nastavili su za ozbiljnim napadima, a prilike su se ređale prvo preko Bogosavca (36), zatim Bojića, pa Drinčića, da bi na kraju presing urodio plodom.

U šesnaestercu Zarije, oboren je Vidosavljevića, od strane Komčenovskog, a siguran sa bele tačke bio je najbolji strelac Brđana Marko Docić – 1:1. U nastavku utakmice iz igre su izašli Bogosavac, Docić i Ovusu, dok su šansu dobili neki mladi igrači. Kopitović je imao šansu u 47. minutu, ali je šutirao malo iznad prečke.

Usledila je nova kazna, odnosno kontra Zarije, koju je Kočergin pretvorio u pogodak. Raspala se igra Brđana u tom trenutku, a rezervista Timčuk pogodio je u 75. minutu za konačnih 1:3. Sledeću utakmicu Čukarički igra 12. jula protiv rumunskog Voluntarija.

Komentari (0)

Napiši Komentar