VESTI FK Čukarički

Uroš Mrdaković potpisao ugovor sa Čukaričkim--

Uroš Mrdaković potpisao ugovor sa Čukaričkim

Uroš Mrdaković, sin nekadašnjeg olimpijskog reprezentativca Srbije Miljana, pojačao je Čukarički. Momak rođen u Beogradu 11. septembra 2004. godine u društvu majke Andrijane potpisao je ugovor sa klubom sa Banovog brda.

Uroš je karijeru počeo u Nišu, bio je član OFK Radničkog, sa kojim je u mlađim kategorijama nagovestio ogroman potencijal. Našlo se njegovo ime u notesu najboljih srpskih klubova, ali i brojnih evropskih, no Uroš je izabrao Čukarički.

- Potpisali smo stipendijski ugovor na tri godine sa Urošem, koji je trenutno kadet. Pratili smo ga u prethodnom periodu, procenili da ima kvalitet. Sada je sve na njemu, došao je u klub koji daje šansu mladim igračima da se razviju na najbolji mogući način. Čukarički je prepoznatljiv po tome što daje šansu talentovanim momcima, takav će slučaj biti i sa ovim momkom, koji je u OFK Radničkom iz Niša već nagovestio potencijal – kazao je Igor Matić, direktor Omladinske škole belo-crnih.

Mrdaković igra na pozicijama ofanzivnog krila i napadača, a već je nastupao i za selekciju Srbije do 16 godina.

- Prvi utisci su zaista pozitivni, zadovoljan sam svime što sam video na stadionu na Banovom brdu. Poznajem nekoliko vršnjaka iz Čukaričkog od ranije, neće biti problema da se uklopim, a sa novim klubom ću početi da treniram već u subotu – kratko je po potpisivanju ugovora sa belo-crnima kazao Uroš Mrdaković.

Komentari (0)

Napiši Komentar