VESTI FK Čukarički

Veliki preokret omladinaca Čukaričkog, četiri gola u finišu meča!-MarkoRakonjac,NikolaTerzić,StefanRadojičić,BojicaNikčević-

Veliki preokret omladinaca Čukaričkog, četiri gola u finišu meča!

Radnički (Niš) - Čukarički 1:4 (0:0)

Niš – Gledalaca: 100. Sudija: Dragan Čolović (Raška). Strelci: Ristić u 69. (penal) za Radnički, Rakonjac u 75, Nikčević u 80, Terzić u 85, Radojičić u 88. za Čukarički.

RADNIČKI: Ilić, M. Stamenković, V. Petrović, Krstić (Ivečić), Nedeljković, M. Petrović, Ristić, Stefanović, A. Stamenković, Sekulić, Mladenović (Stevanović).

ČUKARIČKI: Mićović, Đorđević, Kamenović, Bakić, Rubežić, Fratrović, Nikčević, Terzić (Lončar), Rakonjac (Radojičić), Bosančić (Radovanović), Daničić (Mihailović).

Sjajan meč odigrali su omladinci Čukaričkog na gostovanju Radničkom u Nišu, slavili su sa 4:1. Na taj način, mladi tim belo-crnih ostao je u trci za titulu šampiona, tri kola pre kraja prvenstva Brodarac je i dalje prvi, sa 65 bodova, jednim više od izabranika Velička Kaplanovića.

Domaći Radnički je u Nišu poveo iz jedanaesterca, a potom je odolevao sve do 75. minuta, kad je izjednačenje doneo Marko Rakonjac. Potom su preokret sa još tri gola režirali Bojica Nikčević, Nikola Terzić i Stefan Radojičić. U narednom kolu omladinci Čukaričkog će 18. maja ugostiti ekipu Dinama iz Pančeva, a u preostale dve runde igraće još protiv OFK Beograda u gostima i Vojvodine na domaćem terenu.

Komentari (0)

Napiši Komentar