VESTI FK Čukarički

Viktor Rogan produžio ugovor sa Čukaričkim na još tri godine--

Viktor Rogan produžio ugovor sa Čukaričkim na još tri godine

Čukarički je angažovao prva dva pojačanja za novu sezonu, klub su pojačali Đorđe Ivanović i Nikola Vujadinović. U međuvremenu, belo-crni su produžili ugovore sa još nekolicinom prvotimaca. Poslednji među njima je Viktor Rogan, koji je saradnju sa klubom sa Banovog brda oročio na još tri godine.

Rogan je prošao mlađe kategorije Čukaričkog, a za prvi tim je debitovao 18. maja 2021. godine u pobedi protiv Radnika. Rogan je za Brđane odigrao ukupno 15 utakmica. Na njegovoj poziciji u klubu je još iskusni Miladin Stevanović. Rogan je postao i mladi reprezentativac Srbije, a u naredne tri godine trebalo bi da bude jedan od oslonaca kluba sa Banovog brda.

- Prezadovoljan sam u Čukaričkom. U ovom klubu sam već dugo, kroz mlađe kategorije uspeo sam da se izborim za mesto u prvom timu. Znam da je konkurencija velika, pa i na mojoj poziciji, na kojoj je Miladin Stevanović. Sa druge strane, dobijam šansu i zahvalan sam Upravi na tome, pa smo se lako dogovorili oko produžetka saradnje, siguran sam na obostrano zadovoljstvo. Trudiću se da svaku priliku koja mi se ukaže iskoristim na najbolji mogući način, da se nametnem i novom šefu struke i da pomognem timu da ostvari ciljeve u novoj sezoni – kazao je po potpisivanju novog ugovora Viktor Rogan.

Komentari (0)

Napiši Komentar