VESTI FK Čukarički

Vladimir Matijašević: Svaka čast momcima, izneli su pritisak--

Vladimir Matijašević: Svaka čast momcima, izneli su pritisak

Direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević je odmah u svlačionici čestitao igračima i stručnom štabu Čukaričkog na pobedi u Sumgaitu i plasmanu u treće kolo.

- Prvo poluvreme je bilo dosta dobro, imali smo još neke šanse pored dva postignuta gola, ali ih nismo iskoristili. U nastavku smo se nesvesno povukli, pod njihovim pritiskom. Imali smo nekoliko dobrih kontri, mogli ranije da otklonimo pitanje pobednika. Momcima je očigledno teško palo ovo vreme, velika je bila vrućina, vlaga, razumem ih. Svaka im čast, posle prve utakmice u kojoj smo bili nesigurni, ovde smo došli na moranje. I momci su to odradili kako treba. Prethodna dva dana smo pričali o tome, izneli su pritisak i pobedili, čestitam im na tome. Nadam se da će nastaviti u još boljem ritmu – kazao je Matijašević.

Već u sredu od 20 časova na stadionu Partizana Čukarički će nastaviti evropski put, duelom protiv Hamarbija.

- Voleli bismo da se na ovome ne zaustavimo. Dobro je za srpski fudbal da se osvajaju bodovi. Možda sam malo i partiota, ali svakako nam ovo znači, možda ćemo sutra imati i dve ekipe u Ligi šampiona. Što se tiče istorijskog plasmana, predsednik kluba Dragan Obradović je to najviše zaslužio, mi ostali smo ovde, da kažem, radnici – istakao je Matijašević.

Komentari (0)

Napiši Komentar