VESTI FK Čukarički

Bratić: Ovo je bruka i sramota, nisam to doživeo za 25 godina svoje karijere--

Bratić: Ovo je bruka i sramota, nisam to doživeo za 25 godina svoje karijere

Sa tugom na licu, pomoćni trener Čukaričkog Vidak Bratić govorio je na konferenciji na medije posle poraza našeg tima od Radničkog iz Niša.

Ne toliko zbog poraza, koliko zbog svega što se izdešavalo u drugom poluvremenu meča na Banovom brdu.

Podsetimo, sudija Ilija Brdar je dosudio sporan penal za goste i isključio je dvojicu igrača Čuke. Kao i pomoćnog trenera Dragana Šarca.

- Što se tiče prvog poluvremena, to je bila jedna prava derbi utakmica. Zasluženo smo vodili to prvo poluvreme , jer su naši momci igrali onako kako smo želeli. Međutim, posle toga režiseri su izrežirali svoju režiju i ja za svojih 25 i kusur godina koliko se bavim fudbalom nisam ovo doživeo. Mislim da Srbiji i srpskom fudbalu ovo više ne treba. Ovo je bruka i sramota. Želeo bih da poručim našem gazdi Draganu Obradoviću koji ulaže svoje pare u Čukarički i koji pošteno plaća sve obaveze državi da uzalud daje pare i da treba da digne ruke. Meni je žao što sam ovo ovako rekao, ali ja sam totalno razočaran - rekao je Bratić koji je bio na ivici suza:

- Ne znam čemu sve ovo vodi. Mislim da ni Radničkom iz Niša, koji je klub sa velikom tradicijom, i ljudima koji rade tamo ovo ne treba. Ali mislim da ni oni nisu krivi. Mislim da je ovo bila poruka našem gazdi da vidi gde daje svoje pare. Pazite, u Čukaričkom trenira oko 500 dece koji ništa ne plaćaju. On tu decu izvlači sa ulice da ne idu po kafićima i rade neke druge stvare, a opet mu rade sve to. Da ga nateraju da izađu iz fudbala. Ako mi takve ljude hoćemo da oteramo iz fudbala, onda ne treba ni da radimo u fudbalu. Mislim da srpski klupski fudbal polako, ali sigurno posrće.

Osvrnuo se Bratič i na povredu Darka Zorića koji je izašao već u 7. minutu utakmice.

- Zorić je izgleda slomio vilicu ili mu je pomerena. Dobio je lakat u lice, ali, eto, sudija to nije video - poručio je Bratić.

Komentari (0)

Napiši Komentar