VESTI FK Čukarički

Brđani sve kompletniji, sedmorica počela sa treninzima-NemanjaTošić,MiladinStevanović,BojanKovačević,StefanKovač,JovanLukić,NikolaČolić,KristijanBelić-

Brđani sve kompletniji, sedmorica počela sa treninzima

Situacija sa eskalacijom korona virusa nije zaobišla ni fudbalere Čukaričkog, koji su nekompletni počeli pripreme za nastavka prolćenog dela sezone. Srećom, svi igrači koji su imali pozitivan nalaz na prisustvo virusa Kovid-19 imali su lakše simptome i blažu kliničku sliku.

Sedmorica igrača, Miladin Stevanović, Kristijan Belić, Nemanja Tošić, Stefan Kovač, Bojan Kovačević, Jovan Lukić i Nikola Čolić počeli su sa treninzima, po specijalnom programu, pod komandom kondicionog trenera Darka Obradovića, a uskoro bi trebalo da se priključe ostatku ekipe.

Čukarički će prvi deo priprema odraditi u Beogradu, na svom stadionu, a potom sledi odlazaku Tursku. Belo-crni će u Antaliji boraviti od 21. januara do 4. februara, a tamo će odigrati i šest kontrlnih utakmica. Rivali će im redom biti: Kuban Krasnodar (22. januar), Mura (26. januar), Alanija (29. januar), Dunajska Streda (31. januar), Dinamo Kijev (2. februar) i Ingulec (3. februar).

Komentari (0)

Napiši Komentar