VESTI FK Čukarički

Čukarički ima 17 reprezentativaca, od toga dvojicu seniorskih!--

Čukarički ima 17 reprezentativaca, od toga dvojicu seniorskih!

Čukarički će u prvenstvenoj pauzi, uzrokovanoj obavezama reprezentacija, raditi u okrnjenom sastavu. Prvom timu će nedostajati čak sedmorica igrača, po dvojica su u seniorskoj reprezentaciji Crne Gore, odnosno mladoj reprezentaciji Srbije, dok su trojica igrača priključena Omladinskoj selekciji.

U selekciji Crne Gore su Darko Zorić i Boris Kopitović, oni će učestvovati u Ligi nacija, a rivali će im biti Rumunija (7. septembar) i Litvanija (10. septembar). U mladoj reprezentaciji Srbije su Miroslav Bogosavac i Miladin Stevanović, a Orlići će igrati protiv Makedonije (7. septembar) i Rusijom (11. septembar).

Čast da zaigraju za Omladinsku selekciju Srbije, na turniru „Stevan Ćele Vilotić” od 5. do 11. septembra, imaće Dimitrije Kamenović, Milutin Vidosavljević, Andrija Fratrović i Slobodan Tedić. Mlađa omladinska selekcija Srbije će 7. septembra igrati prijateljski susret protiv Italije na stadionu Zemuna, a među njima je i trojica igrača Čukaričkog: Konstantin Mićović, Stefan Radojičić i Goran Lončar.

Na kraju, u kadetskoj selekciji Srbije je čak šestorica igrača belo-crnih, to su: Luka Nikolić, Aleksandar Kadijević, Mitar Ergelaš, Uroš Drezgić, Viktor Rogan i Mihajlo Baić. Oni će igrati dva prijateljska meča protiv vršnjaka iz Bosne i Hercegovine, 11. i 13. septembra.

Seniorska reprezentacija Crne Gore:

Darko Zorić

Boris Kopitović

Mlada reprezentacija Srbije (do 21 godine):

Miroslav Bogosavac

Miladin Stevanović

Omladinska reprezentacija Srbije (do 19 godina):

Dimitrije Kamenović

Milutin Vidosavljević

Slobodan Tedić

Andrija Fratrović

Mlađa omladinska reprezentacija Srbije (do 18 godina):

Konstantin Mićović

Stefan Radojičić

Goran Lončar

Kadetska reprezentacija Srbije (do 17 godina):

Luka Nikolić

Aleksandar Kadijević

Mitar Ergelaš

Uroš Drezgić

Viktor Rogan

Mihajlo Baić

Komentari (0)

Napiši Komentar