VESTI FK Čukarički

Čukarički počeo pripreme, na prvoj prozivci 29 igrača--

Čukarički počeo pripreme, na prvoj prozivci 29 igrača

Šef stručnog štaba Čukaričkog Aleksandar Veselinović tačno u 15 časova izvršio je sa svojim pomoćnicima prvu prozivku pred pripreme za nastavak sezone. Na stadionu na Banovom brdu prvom sastanku u novoj godini, potom i prvom treningu, prisustvovalo je 29 igrača.

- Prvi deo priprema odradićemo u Beogradu, već su zakazana i dva kontrolna meča, protiv Proletera 15. i Rada 18. januara. Na Kipar putujemo 22. januara i tamo ćemo biti sve do 4. februara. Odigraćemo šest prijateljskih mečeva, rivali su poljski Rakov, slovački Trenčin, ruski timovi UFA i Ural, letonski RFS i kiparski AEL – rekao je Nenad Mirosavljević, sportski direktor Čukaričkog.

Mirosavljević je istakao da je već bilo promena u igračkom kadru, za sada se samo radilo o odlascima.

- Luka Luković, Đorđe Šošević, Stefan Cvetković, Mink Peters i Kvame Ovusu neće biti sa nama u prolećnom delu prvenstva. Što se tiče potencijalnih pojačanja, sve je u fazi interesovanja za sada. Mnogi naši igrači su zanimljivi, ali neće biti rasprodaje. Sigurno nećemo ići na to da oslabimo, već je cilj da dodatno ojačamo ekipu i da se ponovo izborimo za poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope – istakao je Mirosavljević.

Komentari (0)

Napiši Komentar