VESTI FK Čukarički

Čukarički rasadnik reprezentativaca, 29 igrača u nacionalnim selekcijama--

Čukarički rasadnik reprezentativaca, 29 igrača u nacionalnim selekcijama

Na Banovo brdu stigli su pozivi za trojicu igrača koji će nastupiti za selekciju Srbije na „karipskoj“ turneji, 24. i 27. januara protiv Sent Kits i Nevisa, odnosno Barbadosa. Priliku da debituju u A selekciji Srbije imaće Marko Docić, Miroslav Bogosavac i Aleksandar Đorđević.

U završenoj polusezoni, u raznim selekcijama, Brđani su imali čak 28 reprezentativaca! Docić je upotpunio tu nisku i postao 29. igrač Čukaričkog koji je pozivan u neku od nacionalnih selekcija. Inače, ovo su prvi pozivi za A selekciju Srbije, ali su belo-crni već imali reprezentativce u seniorskoj kategoriji. Za Crnu Goru su nastupali Boris Kopitović, Darko Zorić i Asmir Kajević.

Miroslav Bogosavac i Aleksandar Đorđević su već igrali za mladu reprezentaciju Srbije (do 21 godine), u toj selekciji nastupali su još Miladin Stevanović, Stefan Veličković i Veljko Birmančević. U omladinskoj reprezentaciji Srbije (do 19 godina) igrali su Dimitrije Kamenović, Nikola Terzić, Milutin Vidosavljević, Slobodan Tedić i Andrija Fratrović, dok je za istu selekciju Crne Gore nastupao Marko Rakonjac.

U mlađoj omladinskoj selekciji Srbije (do 18 godina) nastupali su Novak Mićović, Uroš Ignjatović, Stefan Radojičić i Goran Lončar, dok su za kadetsku selekciju (do 17 godina) igrali Andrej Kožul, Uroš Drezgić, Luka Nikolić, Viktor Rogan, Mitar Ergelaš, Mihailo Baić i Aleksandar Kadijević. Na kraju, u mlađoj kadetskoj selekciji (do 16 godina), bili su Tomaš Trajković, Ognjen Ajdar i Dario Grgić.

Komentari (0)

Napiši Komentar