VESTI FK Čukarički

Čukarički u Antaliji protiv Kubana, Mure i Dunajske Strede--

Čukarički u Antaliji protiv Kubana, Mure i Dunajske Strede

Fudbaleri Čukaričkog su pobedom protiv Radničkog 1923 (2:0) završili prvi deo sezone, na trećoj poziciji na tabeli Super lige, sa osvojenih 38 bodova. Brđani su zvanično na odmoru, a novo okupljanje i prva prozivka pred nastavak sezone zakazana je za 10. januar naredne godine.

U tim danima biće obavljeni obavezni zdravstveni pregledi u republičkom Zavodu za sport i medicinu rada. Ekipa će najpre raditi na stadionu na Banovom brdu, a drugi deo priprema obaviće u Antaliji u Turskoj, od 21. januara do 4. februara. U tom periodu Čukarički će odigrati i šest kontrolnih mečeva, a poznata su prva tri rivala.

Brđani će dan po dolasku u Antaliju za rivala imati ekipu ruskog drugoligaša Kubana iz Krasnodara, a potvrđeni su još prijateljski mečevi sa slovenačkom Murom 26. januara i slovačkom Dunajskom Stredom, 31. januara. Preostala tri rivala Brđana na pripremama u Antaliju biće poznata u narednim danima. Drugi deo sezone belo-crni će otvoriti utakmicom protiv Crvene zvezde na stadionu „Rajko Mitić“, 12. februara, u okviru 22. kola Super lige Srbije.

Komentari (0)

Napiši Komentar