VESTI FK Čukarički

Čukarički u sve tri kategorije u vrhu srpskog fudbala--

Čukarički u sve tri kategorije u vrhu srpskog fudbala

U elitnom rangu srpskog fudbala, Super ligi, Omladinskoj i Kadetskoj ligi, samo je sedam klubova koji mogu da se podiče da se takmiče u sve tri kategorije. Među njima je naravno i Čukarički, koji je u vrhu tabele u sve tri pomenute lige. Naravno, prioritet ima Super liga, gde su Brđani trenutno četvrti, iza večitih beogradskih rivala Crvene zvezde i Partizana, odnosno niškog Radničkog. Nikad u istoriji takmičenja u elitnom rangu Čukarički posle 11 kola nije imao 22 boda.

U Omladinskoj ligi belo-crni su lideri, jedini su neporaženi, u deset mečeva samo su dva puta propustili priliku da slave pobedu, a i tada nisu teren napuštali pognutih glava. Za dva koraka iza njih su Vojvodina i Partizan... I kadeti Čukaričkog „odlično guraju”, trenutno su drugoplasirani, takođe bez poraza, ispred njih je samo Partizan, sa četiri boda prednosti.

Zanimljivo izgleda improvizovana tabela, dobijena sabiranjem bodova u sve tri elitne lige srpskog fudbala po starosnim kategorijama. U računicu smo ubacili samo timove koji imaju predstavnike u Super, Omladinskoj i Kadetskoj ligi Srbije, a ima ih ukupno sedam. Partizan je prvi, sa ukupno 73 boda, Čukarički odmah iza njih sa 69, slede Crvena zvezda (64), Vojvodina (49), Rad (37), Spartak (37) i Voždovac (35).

Komentari (0)

Napiši Komentar