VESTI FK Čukarički

Grkinić i Pavlović obišli Bled, ugovoreni detalji letnjih priprema--

Grkinić i Pavlović obišli Bled, ugovoreni detalji letnjih priprema

Tehnički direktor Čukaričkog Goran Grkinić i ekonom kluba Nenad Pavlović bili su u poseti Bledu, gradiću u Sloveniji koji će i ove godine ugostiti ekipu Čukaričkog tokom priprema za predstojeću sezonu. Grkinić i Pavlović su se još jednom na licu mesta uverili u odlične uslove koji će dočekati belo-crne. Čukarički je prošle godine prvi put boravio na Bledu, a isto će učiniti i ovog leta, u Sloveniji će sprovesti pripreme u periodu od 16. do 30. juna.

- Još jednom smo se uverili da je domaćin pripremio maksimalne uslove za boravak našeg tima na Bledu. Ne odnosi se to samo na hotelske kapacitete, udaljenost i stanje terena na kojem ćemo trenirati, već i na sve ostale aspekte priprema. Moram da istaknem da su uslovi još bolji nego prošle godine, a zahvalnost dugujemo i agenciji “B4” koja nam organizuje pripreme u Sloveniji. Prošle godine su nam bili talični, osvojili smo treće mesto, nadam se da će tako biti i u narednoj sezoni, koja ima još veći značaj za nas, s obzirom da je ulog direktan plasman najmanje u grupnu fazu Lige konferencije – kazao je Grkinić, koji je potom dodao:

- Uskoro ćemo definisati i spisak rivala tokom priprema u Sloveniji, kao i prošle zime u Turskoj insistirali smo na atraktivnim protivnicima. Ovoga puta će to uglavnom biti ekipe iz regiona, a i javnost u Srbiji će imati priliku da vidi Čukarički putem malih ekrana na nekim od tih mečeva.

Komentari (0)

Napiši Komentar