VESTI FK Čukarički

Izjave trenera posle 18. kola--

Izjave trenera posle 18. kola

Lalatović: Promena formacije Zvezde prelomila utakmicu

Milojević: Najvažnije da smo osvojili bodove

 

Šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je večeras da je promena formacije Zvezde na poluvremenu prelomila utakmicu.

"Čestitam Zvezdi na pobedi. Kad se pogleda prvo i drugo poluvreme - u prvom smo mi bolji. Imala je Zvezda svoje šanse, ali mi smo imali izglednije.  Otišli smo sa 1:0 na pauzu, ali u drugom je Zvezda u svoju formaciju sa 4 pozadi, uspela da preokrene rezultat i ja joj čestitam na tome. Ja sam zadovoljan, prezadovoljan prvim poluvremenom, drugo smo igrali koliko smo mogli", rekao je Lalatović navinarima posle utakmice.

Zvezda je danas u 18. kolu Super lige pobedila Čukarički sa 2:1 posle preokreta.

Na pitanje novinara da li bi na startu sezone prihvatio do sad ostvarene rezultate Čukaričkog, Lalatović je rekao da ne bi. "Ne bih prihvatio, mislim da smo mogli još više. Imali smo probleme sa povređenim igračima, četiri povredjena, osmorica su otišli. Da smo imali sreće, protiv Niša i Javora, bilo bi još više bodova", rekao je on i dodao da ga raduje što njegova ekipa ima mlade i perspektivne igrače.

"Imamo jako dobre talentovane mlade igrače, Mićin, Radić, Milojevića, Ovusua, koji će od decembra nositi Čukarički. To je budućnost, treba da nastave ovako", rekao je Lalatović.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da mu je najbitnije što je njegova ekipa na "teškom gostovanju" protiv Čukaričkog osvojila tri boda.

"Završena je utakmica i za mene je najvažnije da su ostala tri boda. Jako težak teren posle našeg puta, negde sam to i očekivao. Ne samo emotivno pražnjenje nego i fizički nismo bili kako treba da budemo", rekao je Milojević.

"Igrali smo protiv agresivnog i fizički jakog protivnika. Probali smo nešto da napravimo, nešto novo u tom sistemu. Videlo se od početka da smo mnogo grešili, da je bilo mnogo nervoze. Zato je Čuka imala šanse, imali smo i mi par šansi, ali nisu izgledne. Drugo poluvreme smo promenili, napravili malo rokada. Mislim da smo u drugom poluvremenu bili bolji", rekao je Milojević.

On je kazao da je prilično zadovoljan rezultatima njegove ekipe ove jeseni. "Ja sam došao u junu i od tada smo počeli da stvaramo ovo danas. Sigurno mogu da budem zadovoljan ako bih sada podvukao crtu, ali u fudbalu uvek može da se napreduje. Ne treba da bude nikakvog zadovoljstva, mi treneri ne treba nikad da budemo zadovoljni, jer tada prestaje kvalitetan rad. Ima elemenata uvek koji mogu da se isprave, tome služe treninzi", rekao je Milojević.

Komentari (0)

Napiši Komentar