VESTI FK Čukarički

Krunić bez sedmorice tokom reprezentativne pauze-AsmirKajević,BorisKopitović,DarkoZorić,AleksaTerzić,MiroslavBogosavac,SlobodanTedić,MilutinVidosavljević,DimitrijeKamenović,MiladinStevanović,AleksandarĐorđević-

Krunić bez sedmorice tokom reprezentativne pauze

Tokom reprezentativne pauze Čukarički će ponovo raditi u okrnjenom sastavu. Simi Kruniću će na treninzima nedostajati čak sedmorica prvotimaca, sa seniorskom reprezentacijom Crne Gore su Boris Kopitović, Darko Zorić i Asmir Kajević. Oni će igrati mečeve C divizije Lige nacija, protiv Srbije 11. oktobra u Podgorici i Litvanije tri dana kasnije u Viljnusu.

Sa mladom reprezentacijom Srbije (do 21 godine) su Miroslav Bogosavac, Miladin Stevanović i debitant Aleksandar Đorđević. Oni će igrati mečeve kvalifikacija za EP protiv Austrije 12. oktobra i četiri dana kasnije protiv Jermenije. Oba meča će biti igrana u Novom Sadu.

Na kraju, u Omladinskoj selekciji Srbije (do 19 godina) je Slobodan Tedić, kao i trojica članova omladinskog tima Čukaričkog: Milutin Vidosavljević, Dimitrije Kamenović i Aleksa Terzić. Srbija će protiv vršnjaka iz Rusije odigrati mečeve 11. i 13. septembra u Staroj Pazovi.

Komentari (0)

Napiši Komentar