VESTI FK Čukarički

Mudrinski je operisan, prve procene su da neće igrati najmanje šest meseci-OgnjenMudrinski-

Mudrinski je operisan, prve procene su da neće igrati najmanje šest meseci

Fudbaler Čukaričkog Ognjen Mudrinski operisan je jutros na ortopediji Kliničkog centra Srbije (KCS) posle komplikovane i teške povrede koju je doživeo na prvenstvenoj utakmici protiv Partizana. 

Mudrinskom je sinoć polomljena kost na potkolenici, pokidani su mu ligamenti na stopalu i iščašen skočni zglob zbog čega je jutros hitno operisan. Prema prvim procenama lekara Marka Ilića i Marka Vučetića (na slici) oporavak našeg napadača trajaće najmanje šest meseci.

Fizioterapeut Čukaričkog Srećko Mihailović, koji je bio kod Mudrinskog u bolnici po završetku hiruške intervencije, kaže da je fudbaler to dobro podneo, ali da je reč o povredi koja spada među najteže u fudbalu i da mu predstoji dug oporavak. 

Lekarima koji su operisali Čukinog napadača ovom prilikom zahvaljujemo na uspešno izvedenom zahvatu, a reč je o specijalistima KSC koji su i u medicinskom timu našeg kluba.

Skupo je koštao Čukarički bod sa utakmice protiv Partizana, jer posle nesmotrenog starta protivničkog veznog igrača Everton Luiza trener Lalatović neće moći da računa na našeg jedinog špic igrača možda i do kraja sezone. Ista situacija se desila u utakmici protiv Partizana i u aprilu 2016. kad je teško povređen igrač Čukaričkog Petar Bojić odnosno pokidani su mu prednji ukršteni ligamenti, posle čega je operisan, a na teren se vratio krajem godine. 

Mudri, želimo ti uspešan oporavak i da se vratiš snažniji na teren. 

Komentari (0)

Napiši Komentar