VESTI FK Čukarički

Mudrinski: Odmah sam znao da je prelom-OgnjenMudrinski-

Mudrinski: Odmah sam znao da je prelom

Fudbaler Ognjen Mudrinski kaže da je spreman da izdrži sve napore oporavka posle najteže povrede u svojoj karijeri koju je doživeo na poslednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Partizana.

"Odmah sam osetio i čuo da mi je pukla kost. Nije me u tom momentu jako zabolelo jer sam bio pod adrenalinom, a mom klubu veliko hvala na brzoj reakciji".

Naš napadač je posle nesmotrenog starta protivničkog igrača doživeo komplikovanu povredu u poslednjoj prvenstvenoj utakmici odnosno polomljena mu je kost na potkolenici, pokidani ligamenti na stopalu i ičašen skočni zglob posle čega je hitno operisan jutro posle meča 2. oktobra u Kliničkom centru Srbije.

"Sad sam kući. U glavi sam spreman da izdržim sve napore i da se vratim na teren. Koristim priliku da se zahvalim lekarima i sestrama koji su bili oko mene ovih dana, ali i svim ljudima na podršci, koja mi mnogo znači u ovim momentima. Dobijam mnogo poruka i poziva i ne stižem da odgovorim na sve", rekao je Mudrinski.

Što se tiče starta u kom je povređen, naš napadač kaže da ne želi to da prepričava, jer su svi videli i mogu da vide na snimku kako je to izgledalo. "Bio sam od gola 50 metara i dva njihova igrača ispred mene, ali ne bi to da prepričavam", rekao je Mudrinski kom je povreda sa te utakmice najteža u karijeri.

Mudri, Čukarički ti želi da istraješ i budeš jak do povratka na teren, a onda da nastaviš u još boljem ritmu. Čekamo te!

Komentari (0)

Napiši Komentar