VESTI FK Čukarički

Prva grupa fudbalera Čukaričkog sutra na lekarskim pregledima--

Prva grupa fudbalera Čukaričkog sutra na lekarskim pregledima

Prvenstvena pauza se primiče kraju. Prozivka fudbalera zakazana je za utorak 9. januar prepodne, a prva grupa igrača će sutra (petak, 5. januar) obaviti lekarske preglede u republičkom Zavodu za sport i medicinu sporta u beogradskom Košutnjaku. Druga grupa će preglede obaviti u ponedeljak 8. januara, a poznati su i termini odigravanja prijateljskih utakmica tokom pripremnog perioda u Beogradu. 

Prvu kontrolu fudbaleri Čukaričkog imaće 20. januara protiv Bačke na terenu Fudbalskog saveza Beograda na Adi ciganliji od 13.30 časova. 

Četiri dana kasnije, 24. januara igraće prijateljsku protiv Rada, a 27. januara protiv Baska na istom terenu i u istom terminu odnosno od 13.30 časova na Adi ciganliji. 

Ekipa se 28. januara seli na dvonedeljne pripreme na Kipar gde će prema planu odigrati šest utakmica, a novina je da će se prvi put sa seniorima Čukaričkog na pripreme putovati i omladinski tim sa Banovog brda, koji će tamo odigrati četiri meča. 

Od pauze koja je počela 13. decembra posle poslednje utakmice jesenjeg dela prvenstva, Čukarički je pojačan za Miladina Stevanovića, a ekipu su napustila tri fudbalera Petar Jovanović, Đorđe Crnomarković i Lazar Đokić. 

Komentari (0)

Napiši Komentar