VESTI FK Čukarički

Zaostalom utakmicom mlađih pionira završen je jesenji deo za selekcije omladinske škole--

Zaostalom utakmicom mlađih pionira završen je jesenji deo za selekcije omladinske škole

Mlađi pioniri Čukaričkog odigrali su danas zaostalu utakmicu protiv prvoplasiranog Partizana i time je završen jesenji deo prvenstva za sve omladinske selekcije. Dečaci sa Banovog brda izgubili su sa 2:0 u tom susretu, a pauzu dočekuju na trećem mestu sa 28 bodova posle 13 odnosno pola odigranih utakmica. Ostali mečevi poslednjeg kola prvog dela prvenstva odigrani su proteklog vikenda. 

Omladinci Čukaričkog poslednji meč 17. kolo protiv Rada završili su nerešenim rezultatom 1:1 i prolećni deo prvenstva dočekuju na četvrtoj poziciji sa 31 bodom. Prva je Crvena zvezda sa 44, a takmičenje se nastavlja 10. marta sledeće godine. Odigrava se ukupno 30 kola.

Inače, utakmica protiv Rada bila je oproštajna za Luku Markovića koji će uskoro obući dres italijanskog Krotonea.

Jesenji deo prvenstva kadeti Čukaričkog završili su pobedom Zemuna sa 3:2, pa su na sedmom mestu sa 25 bodova. Takmičenje takođe nastavljaju 10. marta osamnaestim od 30 kola. 

Mlađi kadeti su odigrali 13. kola (pola prvenstva) i jesenji deo završili na četvrtom mestu sa 25 bodova, a prva je Zvezda sa šest više. Pioniri su treći sa 25 bodova, a prvoplasirana Zvezda ima 29. Odigrano je pola utakmica odnosno 11. 

Naša najmlađa selekcija - petlići Čukaričkog su jesenji deo odigrali bez poraza i prvi su na tabeli sa 35 bodova, sedam više od sledeće ekipe. Odigrali su 13 od 26 kola. 

Komentari (0)

Napiši Komentar