VESTI FK Čukarički

Belaković: Živimo u zemlji u kojoj se uspeh brzo zaboravlja, moramo da igramo ovako i u nedelju-NemanjaBelaković-

Belaković: Živimo u zemlji u kojoj se uspeh brzo zaboravlja, moramo da igramo ovako i u nedelju

Nema sumnje da je Nemanja Belaković u polufinalu Kupa Srbije protiv Partizana odigrao najbolju utakmicu u dresu Čukaričkog.

Krilni napadač našeg tima je tokom svih 80 minuta (zamenio ga Petar Milić) pravio velike probleme po desnoj strani gostujuće odbrane, a sjajnu partiju je krunisao sa dve asistencije.

Prvu za Asmira Kajevića u 40. minutu, zatim za Petra Bojića u 53. minutu.

- Sigurno da mi je drago što je moja najbolja partija u dresu Čuke došla u ovom trenutku, u jednoj od najvažnijih utakmica u sezoni. Pogotovo i posle svega što se dogodilo u prošlom meču protiv Partizana. Ekipa je sada pokazala da ima karakter i ponosan sam na saigrače - rekao je Belaković koji je otkrio da igrači nisu bili nezadovoljni ni posle 2:2 na poluvremenu:

- Možda je samo tako delovalo. Bilo je razloga za zadovoljstvo na poluvremenu zbog igre koju smo pružili, iako rezultat nije bio toliko dobar kao pomenuta igra. Mada, sve pada u vodu ako u nedelju ne ponovimo igru od srede. Živimo u zemlji u kojoj se uspeh brzo zaboravlja.

Belaković je protiv Partizana imao nešto drugačiju ulogu s obzirom na to da je Miroslav Bogosavac s leve strane često ulazio u sredinu i remetio planove gostujućeg napada.

- Priznajem da mi je prijala ta uloga u timu, pošto sam imao puno prostora za kontranapad. A upravo taj kontranapad mi je najviše odgovarao. Moram da pomenem i tu levu nogu koja je napokon proradila. Dešnjak sam, a Lalatović na svakom treningu traži od mene da radim na levici i, eto, taj rad se isplatio - istakao je naš fudbaler.

Osvrnuo se Belaković i na detalj iz nadoknade vremena kada je su Luka Stojanović i Ognjen Mudrinski iskoristili kiks Slobodana Uroševića i obezbedili četvrti gol za Čuku.

- To je detalj koji može da odluči polufinale. Iskreno, bio sam u šoku kada se sve to dogodilo, ali i Bog nas je nagradio za odličnu utakmicu - jasan je Belaković.

Komentari (0)

Napiši Komentar