VESTI FK Čukarički

IMT drugi put u sezoni savladao Čukarički--

IMT drugi put u sezoni savladao Čukarički

Čukarički – IMT 0:1 (0:1)

Strelac: 0:1 – M. Luković u 40. minutu. Stadion na Banovom brdu. Gledalaca: 500. Sudija: Pavle Tomić. Pomoćnici: Dimitrije Vlasačević i Boško Božović. Žuti kartoni: Tošić (Čukarićki), Delević, Zuev, M. Luković, Gordić (IMT).

ČUKARIČKI: Belić, Stanković (od 61. Rogan), Jovanović, Tošić, Nikčević, Kovač (od 72. Sing), Sisoko, Ivanović (od 72. Stojanović), Miladinović (od 79. Adetunđi), Adžić (od 61. Janković), Cvetković.

IMT: Gordić, Ćirković, Delević, Glišić, Kijevčanin (od 90+4. Bastaja), Krstić (od 70. L. Luković), M. Luković, Radočaj, Vukić, Vuković, Zuev (od 77. Džinović).

Drugi put u sezoni IMT je savladao Čukarički, ovoga puta na Banovom brdu – 0:1. Presudio je pogodak Miloša Lukovića iz 40. minuta, posle odličnog centrašuta Krstića sa desne strane. Imali su Brđani nekoliko dobrih prilika, ali poslednju u 48. minutu, kad je Cvetković pogodio stativu.

Čukarički je bio bolji rival od starta meča, imao je dominaciju u posedu lopte, ali i potez više u većini slučajeva pred golom IMT-a. Kad to nije bio slučaj, Brđani su dolazili do prilika, a u prvoj polovini prvog poluvremena nisu iskoristili dve izgledne. Prvu, kad je u 15. minutu Miladinović odlično proigrao Adžića, ali je njegov udarac iskosa sa desne strane odlično odbranio Gordić. Drugi put, devet minuta kasnije kad je u kontri Adžić dodao do Ivanovića, a ovaj je usamljen iskosa sa desne strane sa deset metara šutirao vrlo loše, preko gola gostiju.

Između te dve šanse viđen je vrlo dobar pokušaj traktorista, usamljen je ostao Kijevčanin, primio je loptu na 25 metara od gola, potom vrlo dobro šutirao, ali je lopta prohujala pored leve stative Belićevog gola. Imali su Brđani priliku u 35. minutu, tada je Ivanović iz prve centrirao sa desne strane, a Cvetković glavom sa 12 metara šutirao preko gola IMT-a.

Najbolju priliku belo-crni su imali u 38. minutu, Adžić je centrirao iz slobodnog udarca sa desne strane, Cvetković je poslao loptu ka golu, a tamo je nije stigao Kovač, iako je bio u odličnoj poziciji. Kazna je Brđane stigla vrlo brzo, u 40. minutu sevnula je kontra gostiju, Krstić je odlično centrirao, a usamljeni Miloš Luković preciznim udarcem glavom savladao je Belića – 0:1.

Odličnu priliku za izjednačenje Brđani su imali u 48. minutu, Sisoko je prelepo proigrao Cvetkovića, čiji je šut sa 14 metara zaustavila stativa. Probao je i Sisoko četiri minuta kasnije, šutirao je prilično snažno, ali je lopta otišla iznad gola gostiju. Usledio je potom vrlo loš period igre Čukaričkog, IMT se organizovano branio i čekao svoju šansu iz kontranapada.

Komentari (0)

Napiši Komentar