VESTI FK Čukarički

Čukarički počeo sa pripremama, na prvoj prozivci Veselinoviću se javilo 28 igrača--

Čukarički počeo sa pripremama, na prvoj prozivci Veselinoviću se javilo 28 igrača

Šef struke Čukaričkog Aleksandar Veselinović je zajedno sa pomoćnicima obavio prvu prozivku pred početak nove sezone. Prethodno su fudbaleri belo-crnih obavili testove na prisustvo virusa Kovid-19, a jutros je prva grupa igrača odradila i tradicionalne preglede pred početak nove sezone u Zavodu za sport i medicinu rada na Košutnjaku, dok će druga grupa taj posao obaviti u četvrtak ujutro.

Na prvoj prozivci Veselinoviću se javilo 28 igrača. U odnosu na prošlu sezonu, na Banovom brdu nije bilo igrača pozajmljenih iz Mančester sitija i Udinezea, Slobodana Tedića i Petra Mićina. Osmorica igrača koji su bili na pozajmicama takođe je bilo na prvoj prozivci, to su Adrija Fratrović, Marko Rakonjac, Nikola Terzić, Novak Mićović, Marko Šarić, Bojica Nikčević, Andrija Fratrović i Kosta Aleksić.

Naravno, tu je bio i „ostatak“ tima od prošle sezone: Nemanja Belić, Đorđe Petrović, Dimitrije Kamenović, Miloš Ostojić, Darko Puškarić, Milan Savić, Uroš Ignjatović, Miladin Stevanović, Luka Zorić, Veljko Birmančević, Marko Docić, Aleksandar Đorđević, Asmir Kajević, Stefan Kovač, Vinsent Eze, Stefan Šapić, Stefan Veličković, Ibrahima Endijae, Dilan Ortiz i Milutin Vidosavljević. Uskoro će se ekipi priključiti i Nikola Ćirković.

Brđani će do 12. jula raditi u Beogradu, kad sledi selidba na Zlatibor, gde će boraviti do 24. jula. Pre odlaska na srpsku planinsku lepoticu, belo-crni će odigrati dva kontrolna susreta, protiv IMT-a 8. jula i tri dana kasnije protiv Zemuna. Na Zlatiboru, Čukarički će odigrati četiri meča. Prva dva 18. jula, protiv Borca iz Banjaluke, dok je uprava još u potrazi za drugim rivalom tog dana. Potom slede mečevi protiv Krupe 21. jula, a potom i generalna provera protiv Mladost iz Lučana 23. jula, na Gradskom stadionu u Užicu.

Komentari (0)

Napiši Komentar