VESTI FK Čukarički

Igor Matić: Dođite da nas podržite, obećavamo veliku borbu--

Igor Matić: Dođite da nas podržite, obećavamo veliku borbu

Čukarički u četvrtak od 21 čas u Leskovcu igra prvu utakmicu na domaćem terenu u grupnoj fazi Lige konferencije protiv Genka. Igor Matić, trene Čukaričkog ističe da njegov tim mora da odigra hrabro, kao bi došao do pozitivnog rezultata.

- Novi izazov za nas, protiv jakog i kvalitetnog protivnika. Najbolji rival u našoj grupu uz dužno poštovanje svima. Očekuje nas lepa utakmica, protiv ekipa koja je dobra u svim fazama igre. Ne bi trebalo da bude treme, posle Budimnpešte, ali to je prošlo, ovo je novi izazov. Moramo da verujemo u sebe i naš kvalitet. Verujem da možemo do pozitivnog rezultata.

Kako će igrati Čukarički?

- Pokušaćemo da budemo ofanzivni da se mi pitamo na terenu, ali ne zavisi samo od nas, već i od toga kako će protivnik preko puta nas igrati. Možemo u nekim fazama igre da se nametnemo. Iskreno,mnogo toga zavisi od ulaska u meč. Očekujem lepu i interesantnu utakmicu.

Igrači Genka trče prilično dobro u ofanzivi, međutim ne i u defanzivi, da li je to šansa?

- Rekao bih da trče u oba pravca odlično. Imamo dosta informacija o Genku i znamo šta nam valja činiti.

Kako se osećate u Leskovcu, gde ste domaćini, a praktično ste gosti?

- Zahvalio bih se svim ljudima u Leskovcu na gostoprimstvu. Imali smo dobru podršku protiv Olimijakosa, voleo bih pun stadion i protiv Genka, jer će imati šta da vide. Pozivam još jednom sve da dođu i da nas podrže - zaključio je Matić.

Komentari (0)

Napiši Komentar