VESTI FK Čukarički

Ožegović: Lično nisam još zadovoljan formom, ali do početka prvenstva biću potpuno spreman-Gabrijel-NicolaeEnake-

Ožegović: Lično nisam još zadovoljan formom, ali do početka prvenstva biću potpuno spreman

 

Ekipa Čukaričkog provodi 11. dan van Beograda tačnije pripema se za početak domaćeg prvenstva u Sloveniji, gde je odigrala tri utakmice i predstoje joj još dve u naredna dva dana. 

"Počeli smo da pobeđujemo, da dižemo formu za početak prvenstva pa se nadamo povoljnim rezultatima i kad se vratimo sa priprema", rekao je napadač naše ekipe Ognjen Ožegović čiji je rad i zalaganje pohvalio šef našeg stručnog štaba Nenad Lalatović uz konstataciju da će snažni napadač biti najbolji špic domaće lige ukoliko nastavi istim tempom. 

Ožegović skromno odgovara da lično još nije zadovoljan svojom formom i snagom, ali da će dati sve od sebe da opravda očekivanja. "Za sedam do deset dana biću potpuno spreman za početak. Naravno da mi prija pohvala šefa i daću sve od sebe da to opravdam". On navodi da snagu za rad crpi iz pravoslavne vere čijih načela se, kako navodi, pridržava u svakodnevnom životu i u tom kontekstu je zahvalan za svaki lični i ekipni uspeh. 

Naš fudbaler sa brojem 51 na dresu kaže i da ekipa u Sloveniji ima odlične uslove za rad. "Novi igrači su se brzo i lako ukopili i na terenu i van njega. Lepo smo ih prihvatili, a siguran sam da će svako doprineti sa svoje pozicije na terenu. Pohvalio bih i rad mlađih igrača. Vredni su, radni i verujem da će svako od njih dobiti svoju šansu. Najbitnije je za njih da istrajavaju u radu, a pripreme sa prvim timom su im sigurno korisne u smislu sticanja iskustva i kaljenja za dalje". 

Vezano za slobodno vreme na pripremama, koje igrači provode uglavnom igrajući karte i druge društvene igre, dvadesettrogodišnji napadač kaže da su važan segment upoznavanja. "Smenjujemo se u pobedama i naravno nije nam to bitno. Važno je druženje i da popunimo slobodno vreme". 

Čukarički sutra 12. juna igra četvrtu kontrolnu utakmicu u Sloveniji protiv mađarske Niređhaze, a dan kasnije i poslednji pripremni meč pred povratak naše ekipe u klub na Banovo brdo 14. jula. Prvo kolo Superlige Srbije počinjemo 22. jula u Novom Sadu protiv Vojvodine. 

Komentari (0)

Napiši Komentar