VESTI FK Čukarički

Poraz Čukaričkog na otvaranju nove sezone--

Poraz Čukaričkog na otvaranju nove sezone

Čukarički - TSC 1:4 (0:1)

Strelci: 0:1- Antonić u 35, 1:1 - Spasojević u 53, 1:2 - Stojić u 55, 1:3 – Banjac u 60, 1:4 - Stanojlović u 90+1. minutu. Stadion na Banovom brdu. Gledalaca: 700. Sudija: Aleksandar Živković. Pomoćnici: Svetozar Živin i Milorad Jovanović. Žuti kartoni: Mijailović, Ivanović, Stanojlović (Čukarički), Ćalušić, Banjac, Stojković, Petrović (TSC). Crveni karton: Kovač (Čukarički) u 79. minutu.

ČUKARIČKI: Mićović, Docić (od 56. Tomović), Stevanović, Ivanović (od 76. Čolović), Adžić (od 63. Badamosi), Vujadinović, Puškarić, Mijailović, Spasojević (od 56. Endijae), Kovač, Roganović (od 78. Aganspahić).

TSC: Ilić, Ćalušić, Stojković, Vukić, Mirčevski (od 76. Stanojlović), Banjac (od 85. Dukure), Antonić, Stojić (od 85. Ratkov), Stanojev (od 64. Tomanović), Petrović, Đakovac.

Čukarički je poražen na startu šampionata od ekipe TSC-a na Banovom brdu – 1:4. Iskoristili su sve greške Brđana gosti iz Bačke Topole, koji su dobili prvi derbi u sezoni. Počelo je golom Antonića u 35. minutu, a Brđanima nije pomoglo ni to što su na vreme izjednačili prvencem Spasojevića u 53. Ipak, gosti su potom sa dva gola potvrdili trijumf, pogađali su Stojić u 55, Banjac u 60. i Stanojlović u 90+1. minutu.

Prvu priliku Čukarički je imao u šestom minutu, Docić je dobio prostora i odmah je šutirao sa 20 metara, golman gostiju Ilić je kratko odbio loptu, na koji je iskosa sa desne strane natrčao Spasojević, ali je potom i njegov udarac odbranio Ilić, Brđani su dobili samo korner. U 22. minutu posle grubog prekršaja na Kovaču, Ćalušić je dobio žuti karton, a Čukarički slobodan udarac.

Izveo ga je Docić, koji je šutirao zamalo pored gola gostiju iz Bačke Topole. Probao je u 29. minutu i novajlija Ivanović, snažno je šutirao, ali pravo u Ilića, koji nije imao problema da otkloni opasnost. Gosti su sačekali šansu i odmah je iskoristili. Posle greške u odbrani Čukaričkog gosti su dobili korner, koji je u 35. minutu odlično izveo Banjac, a Antonić je usamljen sa šest metara glavom lako savladao Mićovića - 0:1.

Iako su belo-crni imali apsolutnu dominaciju u posedu, posle gola gostiju nije bilo izglednih prilika do isteka prvog poluvremena. Zaigrao je Čukarički još agresivnije na startu drugog poluvremena, a posle fantastičnog centaršuta Roganovića sa leve strane Spasojević je u 53. minutu glavom zatresao mrežu rivala, postigao je prvenac u dresu Čukaričkog - 1:1.

Samo dva minuta kasnije TSC je ponovo imao prednost, posle duge lopte sa svoje polovine i istrčavanja Mićovića, Stojić je glavom smestio loptu u mrežu - 1:2. Načinio je odmah dvostruku izmenu Kerkez, u igru je poslao Endijaea i Tomovića. Već u prvom kontaktu sa loptom Senegalac je glavom zatresao mrežu TSC-a, ali je gol posle pregledanog VAR-a poništen zbog ofsajda.

U 60. minutu gosti su imali slobodan udarac, a sjajno ga je izveo Banjac, koji je poslao loptu u rašlje Mićovićevog gola – 1:3. Nedugo potom, Kerkez je u igru poslao još jednog debitanta, Gambijca Badamosija. Tek u 78. minutu Brđani su imali izglednu priliku, Kovač je odlično dodao loptu do Tomovića, koji je bio zamalo neprecizan sa 20 metara.

Odmah potom iz slične udaljenosti probao je i Mijailović, ali je Ilić lako odbranio njegov udarac. U finišu utakmice, sa igračem manje, otvorilo se mnogo prostora gostima, a jednu od šansi iskoristio je Stanojlović u prvom minutu sudijske nadoknade - 1:4.

Komentari (0)

Napiši Komentar