VESTI FK Čukarički

Veselinović: Ponosan sam na igrače, u kakvom ritmu su odigrali 95 minuta--AleksandarVeselinovic

Veselinović: Ponosan sam na igrače, u kakvom ritmu su odigrali 95 minuta

Radnik i Čukarički su odigrali meč za fudbalske sladokusce. Šest golova, po tri u obe mreže, dva preokreta, pored toga mnoštvo propuštenih prilika, pre svega Brđana u finišu meča... Iako su belo-crni išli na pobedu, kao i u svakom meču, šef stručnog štaba Aleksandar Veselinović nije bio nezadovoljan. Naprotiv!

- Prisustvovali smo izvanrednoj utakmici u Surdulici. Sam podatak da je postignuto šest golova govori da je meč bio vrlo sadržajan i interesantan. Čukarički je odigrao izvanredno, postigao tri gola u gostima. Uz dužno poštovanje domaćinu, mislim da smo ekipa koja je zaslužila pobedu. Govorim to na osnovu sadržaja na terenu i prilika. Naša je krivica što to nismo uradili. Trebalo je utakmicu da dobijemo, na kraju krajeva promašili smo šanse – istakao je Aleksandar Veselinović.

Šef struke Brđana je potom pohvalio svoje igrače, pre svega zbog zalaganja i želje tokom čitavog susreta.

- Ponosan sam na njih, u kakvom su ritmu odigrali 95 minuta. Ne stoji priča koja se potegla posle utakmice u Kruševcu, prve koju smo izgubili posle tri meseca, da smo u krizi. Mislim da je Čukarički pokazao igru kao u velikoj većini utakmica ove sezone, na visokom nivou, sa velikom energijom, stvarao je mnogo šansi. Moramo da nastavimo u ovakvom ritmu, u sredu nas čeka izvanredan protivnik TSC, potom u nedelju Proleter, pa Crvena zvezda. Želimo da na kvalitetan način završimo ovu kalendarsku godinu, da budemo pri vrhu tabele Super lige.

Na početku svog izlaganja, ali i na kraju, Veselinović je uputio lepe reči Surduličanima, koji su kao i uvek bili sjajni domaćini Čukaričkom.

- Domaćinu hvala na gostoprimstvu, kolegi Kruniću i fudbalskom klubu Radnik od srca iskrene želje da ostvare svoje ciljeve.

Komentari (0)

Napiši Komentar